Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Issues

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kmf
    started a topic Forum Issues

    Forum Issues

    Hello,

    Is anyone else having problems with keeping logged into the forum and marking forums as read? I've been having issues all day with both using FireFox, Chrome and Internet Explorer.

    Thanks

  • kmf
    replied
    Everything seems fixed now, so thanks to whoever fixed things up

    Originally posted by kmf View Post
    Hello,

    Is anyone else having problems with keeping logged into the forum and marking forums as read? I've been having issues all day with both using FireFox, Chrome and Internet Explorer.

    Thanks

    Leave a comment:


  • Okda
    replied
    using Tapatalk and no issues here
    maybe try to delete the forum cookie from your browser and try logging in aguan

    Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

    Leave a comment:


  • Pianetti
    replied
    Originally posted by kmf View Post
    Hello,

    Is anyone else having problems with keeping logged into the forum and marking forums as read? I've been having issues all day with both using FireFox, Chrome and Internet Explorer.

    Thanks
    I have the same issue since about a month.

    Leave a comment:


  • interceptor
    replied
    Originally posted by kmf View Post
    Hello,

    Is anyone else having problems with keeping logged into the forum and marking forums as read? I've been having issues all day with both using FireFox, Chrome and Internet Explorer.

    Thanks
    Yup having the same issues here! Been having this problem since 3 days ago. I'm using Chrome.

    Leave a comment:


  • Tripzor
    replied
    No problems here..

    Leave a comment:

Working...
X