Announcement

Collapse
No announcement yet.

Simpletrader Copier EA keeps losing connection

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Simpletrader Copier EA keeps losing connection

    Hi Nick

    I just subscribed to a signal provider on your site today and kick started the copier EA. However after a few minutes, I noticed that the copier EA keeps losing connection (despite restarting metatrader) and also causes my metatrader platform to slow down noticeably.

    Please assist to fix the copier EA because I'm aiming to add a few more signals to my account
    Thank you

  • #2
    namrfigk Wrong place. Go to https://en.simpletrader.net/contact/

    Comment


    • #3
      Originally posted by namrfigk View Post
      Hi Nick

      I just subscribed to a signal provider on your site today and kick started the copier EA. However after a few minutes, I noticed that the copier EA keeps losing connection (despite restarting metatrader) and also causes my metatrader platform to slow down noticeably.

      Please assist to fix the copier EA because I'm aiming to add a few more signals to my account
      Thank you
      Sorry about the delay in responding, if you need help the best place to go is to the live help link on the left hand side of the page.

      We had some brief issues with the servers earlier, however all should be working as usual now.
      Audio Interview with Jay from SteadyCapture Now Available
      Click Here To Listen

      Comment


      • #4
        Mine has been dropping out all day.
        Are you sure it's fixed? It's 11pm now and NY is open and still got disconnection issues.

        Comment


        • #5
          Yep, numerous delays in opening/closing trades for me since the end of last week. Some of these delays are v. significant (i.e. 10-15 mins).


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Comment


          • #6
            Yup still having connection issues and metatrader becomes noticeably slower with the EA running.

            Comment


            • #7
              Originally posted by namrfigk View Post
              Yup still having connection issues and metatrader becomes noticeably slower with the EA running.
              What do you mean by running slower? Check your CPU performance and see how much your mt4 platform consumes before and after the EA is attached to chart.
              MacroManPro - SimpleTrader
              FX4BTC Website

              Comment


              • #8
                See attached also, which confirms that another signal provider has noticed "half" his subscribers dropping off.




                Sent from my iPhone using Tapatalk

                Comment


                • #9
                  I just noticed disconnections from the ST server happening again on my account s running on CNS N. York, others seeing this at the moment? Notifying support. EA 2 &4.
                  Edit: I have tested my accounts on ST VPS & same issue of disconnection so not related to CNS provider. Also checked control panel in ST panel but the disconnection does not show there. All reported to support.
                  Last edited by littlemax; 09-25-2016, 12:40 PM.

                  Comment


                  • #10
                    Same issue here losses connection every 10 seconds here

                    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

                    http://www.myfxbook.com/members/dupapa

                    Comment


                    • #11
                      Hey guys, We are aware there is an intermittent issue that seems to get triggered during what we class as our rollover (weekend)

                      I thought I'd fixed it last week - evidently not.

                      Should now be fixed though.. I cannot replicate this during the weeks so I have to wait until weekends. All being well its sorted though.

                      Sorry guys.

                      Comment


                      • #12
                        Hi Will, just a few mins ago I saw all my accounts loose connection to the ea server on ea 7, I don't know if this is the same issue back again, I contacted support anyway.
                        edit: I can confirm it is still happening, saw it again for extended period.
                        Last edited by littlemax; 10-07-2016, 09:37 PM.

                        Comment

                        Working...
                        X